מג'דרה


מרכיבים
1 כוס אורז
1/2 כוס עדשים חומות
מושרים 30 דקות במים רותחים
1 בצל קצוץ
שמן זית
3 כוסות מים רותחים
1 כפית מלח
1/4 כפית כמון
ניתן להוסיף בסוף הבישול
2 כפות פטרוזילה

אופן הכנה של האורז
מטגנים את הבצל בסיר עם להזהבה
מסננים את העדשים
מוסיפים את האורז והעדשים לסיר
מוסיפים את התבלים
מערבבים היטב
מוסיפים את המים
מביאים לרתיחה
מכסים את הסיר
מנמיכים את הלהבה
מבשלים בין 12-15 דקות
מכבים את האש ומשאירים מכוסה 10 דקות
נניתן להוסיף בהגשה 2 כפות פטרוזילה

חזרה לתפריט תוספות
חזרה לתפריט הראשי