תפו"א מעוכים


מרכיבים
8 תפו"א קטנים
שמן זית
מלח
שום כתוש
8 קוביות חמאה
ענפי טימין
ענפי רוזמרין

אופן הכנה
לבשל את תפוחי אדמה עם הקליפה
עד לריכוך
למעוך את התפ"א עם פטיש שנימל
לא במכה, למעוך פעם אחת
לשים ניייר אפיה על תבנית
לשמן מעט
להניח את ת]פ"א על התבנית
לפזר מעל
שמן זית
רוזמרין
טימין
מלח
קוביות חמאה
לבשל בתנור על 200 מעלות
עד לקבלת צבע שחום וריכוך מלא

חזרה לתפריט תוספות
חזרה לתפריט הראשי