מרכיבים
עדיף לבשל בתנור עם מגש חד פעמי / זכוכית
5 תפוחי אדמה גדולים
10 בצלים קטנים
10 קוביות בשר ( סינטה או כל מה שמתבשל כשעה )
6 כוסות מים רתוחים
1/4 כוס שמן
1 בצל גדול
1 כפית אבקת בצל
1 כפית אבקת שום
1/2 כפית קארי
1/4 כפית בהרט
1 כפית מלח
1 כפית גדושה פלפל שחור
5 כפות גדושות רסק עגבניות
מעט כמון
1/2 כפית פפריקה מתוקה
אופן הכנה
קוצצים בצל לדיסקיות עבות
מחממים 1/4 כוס שמן בסיר
מוסיפים את הבצל והבשר
לערבב כל הזמן.
שהבצל מזהיב, מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים
מנמיכים את האש, ומבשלים כ- 15 דקות
מוסיפים 6 כוסות מים רתוחים
לאחר הרתיחה מנמיכים את האש, ומבשלים את הבשר חצי בישול
מוסיפים את הבצלים הקטנים, ל- 14 שעה
מוסיפים את תפוחי אדמה, ובשלים עד לריכוך
יש לטעום את הרוטב, ולתקן
* המים נידרשים להיות בגובה תפוחי האדמה
כשהכל מוכן, מורידים מהאש ומסדרים במגש מתאים
אופים על 200 מעלות עד שהרוטב מתאדה ברובו, וקצוות תפ"א חומים