סירות תפו"א


מרכיבים
3 תפוחי אדמה שטופים חתוכים ל-4 או 6 סירות
1 בצל גדול
3 שיני שום
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית אבקת בצל ( לא חובה)
1 כפית אבקת שום
פטרוזילה יבשה / טריה קצוצה דק
1 כפית שמיר קצוץ צק
מלח
פלפל שחור
1/3 כוס שמן

אופן הכנה
שוטפים את תפוחי אדמה היטב
חותכים לחצי וכל חצי חותכים ל-2 או ל- 3
קוצצים בצק לקוביות קטנות
מחממים מחבת עם 1/3 כוס שמן
חותכים 3 שיני שום לחתיכות גדולות ומטגנים
לפני משמחים מוציאים מהשמן, וזורקים /אוכלים
מוסיפים את הבצל
לאחר כ- 3 דקות מוסיפים את התבלינים
מטגנים את הבצל עד לשקיפות
מחממים תנור ל- 180 מעלות
מניחים ניר אפיה בפיירקס
מסדרים את סירות תפו"א בצפיפות
מצפים בזהירות את תפו"א בבצל המטוגן
אופים כ- שעה עד השחמה וקבלת רכות

חזרה לתפריט תוספות
חזרה לתפריט הראשי