עדשים ובורגול


מרכיבים
1/2 1 כוסות בורגול מושרה במים עד לריכוך
1/4כוס עדשים חומות מבושלות עד ריכוך
1/2 כוס פטרוזיליה
1 בצל פרוס
1/2 כוס מים רותחים
מלח
פלפל שחור
כמון
קארי

אופן הכנה
לטגן את הבצל בסיר עד לקבלת שקיפות / הזהבה
להוסיף את הבורגול ואת העדשים
להכניס את התבלנים לכוס מים רותחים לערבב היטב
להוסיף את התבלינים
להביא לרתיחה
להחליש את האש
לבשל כמה דקות עד שהמים מתאדים
להוסיף את הפטרוזילה לערבב ולהמתין כמה דקות
לכבות את האש
לצנן ולהכניס למקרר

חזרה לתפריט תוספות
חזרה לתפריט הראשי