גרטן


מרכיבים
3 תפו"א
1 בטטה
1 שמנת מתוקה
מלח
פלפל
מעט אגוז מוסקט
גבינה צהובה מגוררת

אופן הכנה
פורסים במנדולינה את תפו"א והבטטה
להניח בקערה
מחממים בסיר את שמנת מתוקה
בתחילת רתיחה מכניסים את התבלינים
מערבבים היטב ומכבים את האש
יש לשפוך את השמנת לקערה ולערבב היטב
מסדרים בפיירקס שכבות שכבות כמו רעפים
שופכים את השמנת המתוקה
ומפזרים מלמעלה גבינה צהובה מפוררת
אופים עלך 180 מעלות למשך 1/4 1 שעות
אם השכבה העליונה משחימה מהר מדיי , מכסים בנייר אלומיניום

חזרה לתפריט תוספות
חזרה לתפריט הראשי