מרכיבים
½ 1 כוסות אורז (בסמטי)
5 כוסות מים רותחים
1 כף סוכר
1 בצל גדול
1 כף גדושה תבלין תביט
אופן הכנה
קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים עד
להזהבה הבצל מוכן מוסיפים רסק עגבניות
ואת הסוכר עם 2 כפות מים, לבחוש 10
להוסיף את המים והתבלינים.
לערבב עד התמזגות מלאה, ומביאים לרתיחה,
ומכניסים את העוף.
כאשר העוף מוכן, מוצאים אותו ומכניסים את האורז.
יש לבחוש כל הזמן עד שהאורז מוכן.
מכניסים את העוף .ניתן לבשל על אש נמוכה למשך......
או לתנור בטפ' למשך......