פסטרמה הודו

מרכיבים
1/2 פרפר חזה הודו
רוטב סויה
רוטב טריאקי
3 שיני שום
3 ס"מ שורש ג'ינגר (או אבקת זנגביל)
כפית עמוסה חרדל
1 כף סילאן
1 כף דבש
1 כף מיץ לימון
צ'ילי בהתאם לטעם
1 כפית תבלין קייגין / או פפריקה מתוקה

אופן הכנה
מכינים את המרינדה מהמרכיבים
ניתן לחמם לחיבור טוב של המרכיבים
יש לשמור כחצי במקרר-לשפוך על הפרוסות בסוף
לתת למרינדה להתקרר
לקחת שיפוד ולדקור לעומק את החזה
לעומק ומכול הכיוונים
להשרות את החזה מ- 3 שעות
ועד ללילה שלם
לחמם תנור ל- 250 מעלות טורבו
להכניס את החזה לאמצע התנור למשך 18 דק'
להוריד את הטמפרטורה ל- 170 מעלות
להמשיך לחמם עוד 25 דקות
בסיום, לתת לנתח להתקרר לאט
לפרוס את הנתח לפרוסות דקות
ניתן לערבב את הפרוסות עם הרוטב

חזרה לתפריט עוף
חזרה לתפריט הראשי