מרכיבים
4 חזה עוף פרוס דק
תבלון לבשר
100 גר' בשר טחון
1 גזר מגורר
1 בצל מגורר
1/4 צרור פטרוזליה
חופן אגוזי מלך קצוצים
פסטו
מלח
פלפל שחור
כמון
פפריקה מתוקה
מרינדה לעוף
1/4 כוס צילי מתוק
1 כפית חרדל
2 כפיות סויה
אופן הכנה
לטגן את הירקות והתבלינים ולקרר
למרוח פסטו על חזה העוף- בחלק הפנימי
לערבב את הבששר עם הירקות
להניח את נבשר על חזה עוף ולגלגל
לקחת ניילון ניצמד לעטוף ולהדק את הגילגול
לגלגל בתוך ניר כסף ולהדק כמו סוכריה
להרתיח סיר עם מים, ולהכניס את הגלילים לבישול של 15 דקות במים רותחים
להוציא מהסיר ולהסיר את ניר הכסף והנילון
להניח בתבנית
לשפוך על חזה עוף את המרינדה
בתנור שחוממר מראש ל- 200 מעלות
לצלות כ- 10 דקות לקבלת השחמה