עוגת מצה 


מרכיבים לקרם
להניח בבלדר איכותי וחזק
2 ביצים ניתן / להחליף בשמנת מתוקה
2 כפות לא גדושות קקאו
1 כף קוניאק- לא חובה   
1 כף יין
1/2 כפית נס קפה אבקה
1 כוס סוכר
200 גר' חמאה - לא קפואה ולא נמסה
לטחון עד שהצבע משתנה משוקו למוקה

אופן הכנה
5 מצות
מגש עם חלב ומעט יין
לטבול מצה ראשונה מצד אחד ולהניח בפיירקס
הצד היבש למטה
לכסות בקרם
לטבול מצה שניה 2 צדדים ולהניח ולכסוטת בקרם
וכן הלאה עד מצה מספר 5
לשפוך את כל הקרם שנישאר
לכסות בניילון ניצמד
להכניס למקרר לכמה שעות

חזרה לתפריט עוגות
חזרה לתפריט הראשי